Syukur, Tahniah dan Terima Kasih

Posted: Thursday, April 4, 2013 by WZWY in
0

ALHAMDULILLAH dan SYUKUR di atas segala nikmat-Nya. Sesungguhnya penerbitan buku CIKGU, ANAK SAYA OKEY? ini amat bermakna bagi saya. Proses penulisannya juga agak lancar dan tidak perlukan tempoh masa lama berbanding buku sebelumnya, SUAMI YANG TERUJI.

Kenapa?

Buku ini adalah berkaitan bidang yang saya harungi sejak akhir tahun 1994 hingga sekarang.

Syukur kerana diberi ilham dan sokongan daripada pelbagai pihak dalam menyiapkan manuskrip dan seterusnya berjaya diterbitkan dengan rupa sebegini.

Sebagai penulis saya menjalankan amanah menyiapkan manuskrip dengan sebaik mungkin dan ia bukan sesuatu yang mudah, tetapi itulah tugas seorang penulis. Dan satu pihak lagi yang kurang disedari oleh ramai orang ialah barisan tim yang menjadikan sesebuah buku itu menarik, sedap dibaca, terpesona dan seumpamanya.

Sesungguhnya saya amat bersyukur ke hadarat Ilahi kerana dipertemukan dengan tim yang hebat dalam merealisasikan impian saya sebagai seorang penulis sejak novel pertama saya yang diterbitkan pada tahun 2010. Bermula Impian Juara, Impian Juara 2, Ops Menjejak Pencuri dan Ops Conteng.

Bagi buku CIKGU, ANAK SAYA OKEY?, saya mengucapkan jutaan terima kasih dan setinggi-tinggi penghargaan buat Pengarah Urusan GISB, Cikgu Abu Hassan Morad, Tuan Haji Azmin, mentor saya Tuan Haji Zakaria Sungib dan seterusnya kepada tim hebat ini :

1) Editor Perolehan : Cikpuan Suraiya Pauzi
2) Editor : Cikpuan Zuraidah Shueef
3) Penyunting :  Cikpuan Norhayati Ab. Samad
4) Pruf : Cikpuan Norzilah Mat Saad@Ibrahim
5) Konsep Reka Bentuk : Tuan Haji Badrul Hisham Shari (Pakcik Bad)
6) Reka Bentuk Kulit : Tuan Mislan Samsuri
7) Reka Letak : Cikpuan Siti Hajar Yusof.

Seterusnya ucapan terima kasih buat semua tim promosi dan semua warga GISB. Semoga Allah SWT merahmati tuan-tuan. Insya-Allah.

Akhir sekali buat ahli keluarga, rakan-rakan dan tuan-tuan yang menjadikan buku-buku hasil tulisan saya sebagai salah satu bahan bacaan tuan-tuan. Ampun maaf sekiranya ada kelemahan dalam penulisan saya. Memang saya yakin, saya masih lagi dalam proses belajar dan terus belajar. Oleh itu, saya tidak dapat elak apa-apa kekurangan dalam penghasilan buku-buku saya itu.

Terima kasih buat semua. Semoga Allah SWT merahmati tuan-tuan dan cikpuan-cipuan semua. Amin.

Yang Faqir
Wan Zayuhisham
Shah Alam.

0 Komentar: